BANI ŞI IAR BANI

Bolnavii de Alzheimer au destule drepturi, de la medicamente compensate, la certificatul de handicap şi anumite gratuităţi şi ajutoare oferite de primării. Interesaţi-vă care sunt şi depuneţi dosarele pentru obţinerea lor.

Ca aparţinători, veţi cheltui o mică avere pe durata îngrijirii bolnavului. De la plata persoanei care va sta ziua cu el, ca să puteţi merge la serviciu, trecerea acesteia la întreţinere, până la cheltuieli neprevăzute, lunar veţi cheltui dublu sau mai mult faţă de pensia bolnavului. E bine să puneţi pe hârtie cât cheltuiţi într-o lună şi să discutaţi deschis cu toţi ceilalţi moştenitori pentru împărţirea cheltuielilor. Chiar şi problema moştenirii bunurilor ar trebui rezolvată tot acum, cât bolnavul mai are zile de luciditate. În nici un caz îngrijirea nu trebuie să cadă în sarcina unei singure persoane (familii). La nevoie, puteţi cere sfatul unui avocat.

Reclame

2 gânduri despre &8222;BANI ŞI IAR BANI&8221;

 1. Bună ziua . dacă se poate o întrebare!soacra mea este la azil,are 1000pensie,are Alzheimer,parkinson,cei de azil mărit taxa ,nu mi permit ,stau cu chirie,2 copii,eu probleme de sănătate și nu lucrez,dar mi a zis directoarea să i fac ajutor de la primărie sau handicap,sa i pot da bani.pot să umblu dar nu știu încotro s o iau,sincer,am citit tot articolul tău dar nu știu dacă e ce mi trebuie mie.un sfat,te rog!mii de mulțumiri!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Cu certificatul de handicap, veniturile se vor mări de 2 ori si ceva.
  Trebuie sa depuneti un exemplar din certificat la primărie şi atunci veţi primi şi ajutoare alimentare si bilete gratuite pe transport.
  Pentru obţinerea certificatului, aveţi mai jos pasii de urmat, veti descoperi ca toata lumea vă va ajuta. Nu e greu de obtinut.

  https://alzheimersfaturi.wordpress.com/2015/05/10/obtinerea-certificatului-de-handicap/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s